Bra stylingtips för bästa stilen

Det finns många bra saker man kan göra för att få en bättre stil. I denna artikel bjuder vi på några bra och användbara stylingtips. I en kommande artikel kommer det komma fler tips på styling.

Här hittar du fler artiklar i vår populära modeblogg. 

Rensa din garderob 1 gång per år. Plaggen du inte använt under denna tid vill du förmodligen inte ha. Ge bort eller sälj. Ordna en klädbytardag med kompisar eller på jobbet. Du kan byta till dig riktiga guldkorn.

När du ska köpa BH, fråga om hjälp i butiken. Det är så viktigt med rätt storlek, både för rätt stöd och att känna sig bekväm. Vi tröttnar aldrig på svart och vitt. Det är färger som alltid går hem. Kläder i dessa färger bör finnas i alla garderober.

Enkla stylingtips

Stylingtips

Leta i mormors/farmors garderob, där kan du hitta de mest fantastiska kläder och smycken, som du dessutom blir helt ensam om att bära. Handla gärna på herravdelningen, här finns så många sköna
och snygga kläder.

Vårda dina skor. Det ser fräscht ut med rena skor och de håller längre. Fixa ett kit med skovårdsprodukter. Byt ut knapparna på din favoritblus, och även på andra plagg, det är ett billigt och enkelt sätt att ge dem nytt utseende.

En jeansjacka bör finnas i din garderob, den passar alla, och den går till byxa, kjol och klänning.

En stor klocka är så snyggt. De finns i varierande prisklasser, så man kan ha några olika att välja på, för att matcha kläderna. Våga blanda färger och mönster, så länge du trivs och tycker det är snyggt ska du absolut göra det.

Bra och användbara stylingtips

Om du går ut med högklackade skor, ta då med ett par sköna och låga skor som du kan byta mot om dina fötter börjar protestera. Den lilla svarta går aldrig ur tiden. Den måste helt enkelt finnas i varje kvinnas garderob. Testa med olika accessoarer och tillbehör.

stylingtips skor

Har du en tröja i ull, är det bara handtvätt som gäller. Krama försiktigt ur vattnet och låt plantorka på handduk. Köp inte ett plagg bara för att det är billigt. Tänk efter om du verkligen kommer att använda det.

Om du har ett plagg du gillar, men som inte längre passar, ta hjälp av en skräddare. De kan göra underverk. Det kan vara bra att ha ett litet kit i väskan med synål och tråd. Man vet aldrig när en knapp ramlar eller en söm går sönder.

En klädroller är också bra att ha i väskan. Det finns numera små gulliga rollers som är perfekt att ta med. Pumps är tidlösa klassiker. Ett par svarta och ett par i en beige färg är bra att ha.

Snabba och vardagliga stiltips

En klassisk kappa är en bra investering. Håller många många år.Använd trägalgar när du ska hänga dina kläder. De är snygga och är de mest skonsamma till plaggen.

Ett par jeans bör alla ha. Passar till allt. En klassiker. Även en kavaj är väldigt bra att ha. Den gör dig välklädd och elegant på ett ögonblick. Har du spillt rödvin på din blus? Häll på salt och låt dra en stund. Därefter sköljer du i kallt vatten. Förhoppningsvis försvinner fläcken.

Stiltips för fest och vardag

Vem har sagt att man bara får klä upp sig till fest? Sätt på dig snyggaste outfiten med de mest glittrande smyckena en vanlig vardag och känn dig vacker och glad. Har dina kläder blivit skrynkliga i garderoben kan du hänga upp dem på galge i badrummet medan du duschar. Ångan gör dem fina och släta igen.

Det bästa smycket du kan bära är ditt leende. Det är gratis och det är något du alltid har med dig.

Hoppas du har nytta av dessa värdefulla stiltips och vi kommer återkomma inom kort med en stylingtips del 2.

Använd nu stylingtipsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *