Stringtrosor är populära underkläder

Stringtrosan har varit ett omdiskuterat plagg ända sedan den kom till oss i början på 1990-talet. Stringen blev populär hos många. Egentligen har stringtrosan funnits ända sedan 1940-talet.

StringtrosorDet var kvinnorna på striptease- klubbarna som började använda dessa små tygstycken för att göra sig ännu mer attraktiva för den manliga publiken.

Nu för tiden används den av alla, såväl unga som gamla. Att den blivit så populär beror mycket på att man vill slippa fula kanter som man lätt får när man använder vanliga trosor.

Vill man ha en snäv klänning eller en åtsittande byxa är det väldigt svårt att dölja kanten.

Detta problem har man inte om man använder en stringtrosa. Då får man den släta och fina bak som man kan känna sig nöjd och vacker med.

Stringtrosan är också väldigt populär att bära på stranden

Många, både kvinnor och män, använder den för att få maximal solbränna. Man slipper stora vita partier på huden som man får med vanliga baddräkter.

Det finns olika modeller av stringtrosan

stringtrosaFörst har vi T-stringen, den har en liten tyglapp framtill och en tunn tråd bak.

Sedan har vi G-stringen som har små tygstycken både bak och fram.

V-stringen liknar G-stringen med den skillnaden att bak har den två smala band utan tyg mellan.

Den senaste modellen är C- stringen. Den har inte några kanter alls upptill. Den har en en tygbit som täcker framtill och en smal hård tygremsa som går upp mellan skinkorna.

Till sist har vi den ätbara stringen. Det är en populär present och uppskattas för det mesta och tas emot med jubel och skratt.

Om ni äter upp den, och i så fall hur, bestämmer ni själva, denna detalj överlämnar vi till fantasin.

Vilken stringtrosa ni än väljer kommer ni att att bli nöjd, och den kommer att bli just er favorit.

Stringtrosan är väldigt skön att bära och sitter perfekt där den ska. Du kommer att känna dig vacker och sexig och det är det allra viktigaste.

Köp ett par stringtrosor du också!

Vet du förresten om att det finns stringkalsonger för män? Har din man modet att matcha dina stringtrosor med ett par stringkalsonger? Det vore kanske en bra present till mannen i ditt liv om ni vill vara vågade tillsammans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *