Du känner absolut till Odd Molly

Odd Molly är ett av Sveriges mest omtyckta och eftertraktade klädmärken. Det grundades 2002 och har
sedan starten fram till idag etablerat sig över hela världen. Finns närmare bestämt i över 40 länder.

Skaparna vill få alla kvinnor att känna sig vackra och betydelsefulla. Oavsett ålder ska alla på ett enkelt sätt känna sig lyxiga i det vardagliga livet. Här en snygg klänning från företaget.

Odd Molly klänningar

Odd Mollys stil är romantisk och kvinnligt feminin. Det kännetecknas av mycket spets och underbart vackra broderier med mycket detaljer.

Här hittar du allt från en enkel t-shirt till snyggaste festklänningen. Du kan välja bland t ex byxor, kjolar, tunikor och jackor. Vad du än söker efter hittar du det här.

Det finns även ett stort utbud av väskor och accessoarer.

Företaget har även lanserat en serie med fantastiska hudvårdsprodukter och även en kollektion med glasögon som blivit en succè bland kvinnor i alla åldrar. Odd Molly värnar inte bara om att kvinnor ska känna sig vackra och må bra, utan tar även ansvar för att alla arbetare i alla led ska ha ett bra och värdigt liv.

Odd Molly har tre viktiga ledord, som funnits med från starten och finns med än idag, och det är kärlek, mod och integritet. Det är något som den svenska kvinnan verkligen eftersträvar idag.

Bild av Helena for Odd Molly | by Tammy Manet on Flickr.com

Är du ute efter det lite unika och fantastiska, välj Odd Molly.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *