Tips för lyckad festklädsel – Klädsel till fest

Så här lyckas du med festkläderna

Det finns många saker du kan göra för att få till den där extra fina looken när det är fest. Nedan är våra bästa tips för en lyckad festklädsel! En enkel klänning kan verkligen göra susen. Läs mer om hur du får till rätta festmodet här nedan:

1. Klä dig så att du trivs

Det allra viktigaste är det allra enklaste. Klä dig i kläder som du trivs i när du ska gå på fest. Då är du bekväm och kan föra dig avslappnat vilket gör att du även ser bättre ut! Det är snyggare om du rör dig fritt och känner dig avslappnad än att du har en klädsel som du inte passar eller trivs i. Då blir du bara obekväm.

Tips kladsel till fest

2. Vitt på sommaren, svart resten av året

Nu kanske någon rynkar på näsan och tycker att vi är tråkiga – det är vi. Om du är osäker på vilken färg du ska välja, skippa färg helt och kör vitt på sommaren och svart resten av året. Detta gäller givetvis ej på bröllop respektive begravning. Svart funkar alltid och ger dig en bra look.

3. Klä dig inte för utmanande

Hur läcker du än är och hur gärna din pojk-/flickvän än vill att hela världen ska få uppleva detta så bör du hålla nere på sexigheten när du väljer festklädsel. Istället för att hela din outfit osar sexighet räcker det med om någon del är lite mer utmanande – en bar rygg, ett par extra höga klackar, push-up, etc.

4. Låt accessoarerna göra jobbet

Många tjejer letar efter den perfekta klänningen som skall slå alla andra klänningar med hästlängder. Krångla inte till det utan välj en enklare klänning och låt accessoarerna göra jobbet istället. På så vis skapar du en mer personlig och spännande look.

5. Välj smarta skor

Tänk efter noga när du väljer skor till festen. Låt inte ett par omänskliga stilettklackar förstöra det roliga. Bra festfakta att ha koll på innan du väljer skor är om festen är inne eller ute, om det blir dans, om det är sittande middag, om det är långt att gå till/från, etc.

Tips för lyckad festklädsel – Klädsel till fest

Lämna en kommentar