Stylingtips- Stiltips del 2

Här kommer det mer stylingtips

I vår serie med nya fräscha stylingtips som aldrig går ur tiden, så kommer här del 2 med användbara stiltips. Du kan självklart läsa del 1 i serien här. Stylingtips del 1.

Stylingtips och stiltips

Vill du byta hårfärg för en dag men inte använda riktig färg eller toning, kan du välja t ex hårmascara eller hårpenna.
Dessa tvättas enkelt ur när du tröttnat. En bra investering är den snygga pennkjolen, den passar lika bra till festen med en snygg top , som till vardags med t ex kavaj eller stickad tröja.

Vill du piffa till dina naglar?

Måla dem i olika toner från t ex gråskalan..eller röda…eller gröna.. bara att välja..Lägg gärna lite extra på dina penslar. Dels för att få ett perfekt resultat när du sminkar dig och dels för att de ska hålla länge. Rengör dem minst en gång i veckan.

Stora och många smycken är snyggt. Häng på dig många för dubbel effekt. Har din tröja blivit elektrisk kan du spruta vanligt hårspray på insidan av plagget. Det hjälper.

Användbara stylingtips del 2

Klänning och blus med omlott framhäver din vackra byst. Känner du dig grå och trött hjälper det med lite färg på
kinderna. Lägg rouget där kindbenet är som högst. Du får genast ett gladare ansikte.

Markera din midja med ett vackert skärp eller varför inte knyta din sjal runt midjan. Sätt på dig en klänning med hög slits och ett par högklackade skor så ser dina ben längre ut. En elegant blus är bra att ha i basgarderoben. Den passar till både byxa och kjol.

Klipp topparna på ditt hår ungefär var tredje månad för att fräscha till det. För en klassisk och stilren look kan du bära vida byxor och en skjorta tillsammans med pumps, eller sandaler med klack. Det är en stil som alltid funkar.

Stiltips ögonfransarFör att få riktigt täta och snygga ögonfransar kan du prova lösögonfransar. Enkla att sätta på och de ser nästan helt
naturliga ut.

En enfärgad och tråkig t-shirt blir genast mycket snyggare om du hänger på dig ett stort guldhalsband eller annat utstickande smycke. Har du fått en utväxt i ditt hår och inte hinner färga kan du tupera håret. Det döljer bra och är en räddare i nöden.

Använd gärna en foundation med lite skimmer. Det ger din hud lystern tillbaka och funkar perfekt också om du är lite äldre.

Hinner du inte fixa till ditt långa hår, sätt då upp det i en enkel hästsvans eller gör en klassisk fläta. Så snabbt och så snyggt. Har du tunna och glesa ögonfransar kan du pensla på lite puder innan du målar dem. Då får du enkelt extra volym på fransarna.

Polojumpern är en klassiker. Den utstrålar stil och kult. Kan kombineras med mycket i din garderob. Sneakers är en trend som håller i sig. Sköna skor som passar till byxor, kjol, klänning, funkar till och med till kostym.

Stiltips flickorInvestera i en bra nattkräm till ditt hår. Den reparerar och gör gott i ditt hår medan du sover. Fråga din frisör så du får en produkt som passar just ditt hår.

Leopardmönstrat är modernt och kommer nog att hålla länge till. Det är både snyggt och lite sexigt på samma gåmg utan att behöva bli för mycket av det goda.

Det är de små detaljerna som gör det. En väska i en galen färg, en snygg hatt, eller kanske ett nagellack som verkligen drar blickarna till sig. Valet är ditt.

Komihåg att ALLTID tvätta av ditt smink på kvällen. Rengöring är så viktigt för att hålla din hud fräsch och ung.

Använd dina smycken på nytt vis. T ex kan dina örhängen bli en ny brosch, eller ditt halsband blir ett snyggt armband. Tänk på att yttre och inre skönhet håller varandra i handen. Ta hand om dig och le mot världen så kommer världen att le mot dig.

Vill du som sagt läsa mer om vår första del i stylingserien, så hittar du det inlägget här.

Detta var våra stylingtips del 2

Lämna en kommentar