Festliga toppar – Välj en snygg festtopp

Festliga toppar till vardag och fest

Ibland är ett par snygga byxor och en festlig topp det snyggaste man som tjej kan ha på sig på fest. Särskilt om man kombinerar med ett par klackskor, en jacka eller kavaj och en matchande handväska. Idag kan man som tjej till och med ha på sig blåjeans på många tillställningar.

Snyggt festmode //  Festliga Toppar

Festliga toppar

Halternecktop till festen!

Toppar i material som exempelvis satin gör sig utmärkt i halterneckutförande. Denna modell passar perfekt på festen då de blir riktigt tjusiga. Ett tips är att välja varianter med rakare skärning ovan byst då dessa inte blir fullt så utmanande som andra modeller kan bli. Halternecktoppar passar mycket bra till kavaj.

Tunika till festen!

Tunikor är en blandning mellan toppar och klänningar. De är perfekta för tjejer som inte riktigt hunnit med alla turer på löpbandet under vintern som man hade önskat då de ofta är lite bylsigare nedtill. Många olika varianter finns av tunikor. För att det inte ska se ut som en för kort klänning är en modell uppdelad i horisontella sektioner att rekomendera.

Top med puffärm till festen!

En topp med puffärm bidrar till en lekfull elegans för din festoutfit. Då dessa toppar inte gör sig lika bra med exempelvis en kavaj eller jacka ovan passar de bäst sommartid. Snyggt till är ett par något högre skurna byxor eller en hög kjol, vilket skapar en illusion av att du är slankare än du är. Det brukar även vara snyggt att kontrastera färg på under- och överdel.

Top med volang till festen!

Volanger ger en skön retrokänsla och passar sig väl på enfärgade festtoppar. Om det är mönstrat blir det lätt för mycket. Volangen kan vara på antingen ärmar eller krage. Om det är fråga om volang på ärm så är det att rekomendera att ärmarna är kortare då det annars blir lite pochahontasvarning. Ofta är det snyggt med över- och underdel som går lite mer i harmoni.

En axel top till festen!

Så kallade assymetriska toppar med ena axeln bar är festliga att bära både ensamma och under en kavaj eller jacka. Ofta kan dessa vara utmsyckade med volang, frans eller rosetter om de är enfärgade. De passar bra till både byxor och kjol och funkar såväl vinter som sommar.

Här ser du våra fina klänningar

Festliga toppar – Välj en snygg festtopp

Lämna en kommentar