Festliga klackskor – Klackskor till fest

Välj festliga klackskor

Att skorna gör mannen har vi ju hört. Lika viktiga är skorna för oss tjejer. Inte bara ska de vara snygga. Det är även ett plus om de är någorlunda bekväma och sedan ska de ju matcha övrig outfit till höger och vänster. Vi har valt att tipsa om lite olika klackskor då detta är absolut vanligaste typen av festskor.

Snyggt festmode // Festliga Klackskor

Festliga klackskor

Tvåfärgade klackskor till festen!

Klackskor i två färger kan vara riktigt tjusigt. Det ger liksom lite chanelvibbar och pariskänsla från 30-talet. Tvåfärgade klackskor passar bra till mer formella fester såsom när klädsel är frack eller mörk kostym. Vanligaste är svart och vitfärgade varianter, men andra kombinationer finns även. Var noga med att skorna matchar övrig klädsel om du väljer tvåfärgat.

Sandaletter till festen!

På sommaren är klackskor i sandalettmodell ett måste. Särskilt i dessa tider har sandaletter blivit mycket populärt och gladiatorvarianten syns på varenda kändis numera. Sandaletten passar särskilt bra med luftigare plagg såsom vida byxor eller klänning med fall, volang eller veck. Tänk på att fixa tånaglarna om du ska bära sandaletter på festen!

Klackskor med öppen tå till festen!

Även här gäller det att hinna med pedikyren. Klackskor med öppen tå är en klassiker som funnits länge. Ofta är ovandelen på skorna prydda med rosett eller annat mönster. Denna modell är även mycket snygg med något högre klack än normalt och de blir ofta något bekvämare än med rund tå.

Klackskor med hälrem till festen!

Så kallade slingback klackskor eller hälrem som vi säger på svenska är en mycket populär modell som gör sig bra på alla typer av fester. Med en grövre klack blir skorna mer bekväma och lite ledigare och kan därför med fördel bäras på enklare bjudningar, partyn och tillställningar då det är viktigare att vara bekväm. Dessa kan även hittas med påbyggnad för ett ankelband.

Klackskor med kilklack till festen!

Kilklacken brukar särskilt på sommarhalvåret vara populära på fester. Detta eftersom klacken gör sig bättre utomhus på exempelvis strand eller gräsmattan. Särskilt till byxor är klackskor med kilklack snyggt. I övrigt finns många olika varianter av kilklacken och de förekommer både med öppen och stängd tå.

Här hittar du till alla våra klänningar

Festliga klackskor – Klackskor till fest

Lämna en kommentar